sâmbătă, 31 octombrie 2009

MÂINI PLINE DE LUT PREŢIOS....



Ieri, vineri, 30 octombrie...am sărbătorit ,cu ...AI MEI(a X-a SF) Haloweenul...
Ne-am văzut, scurt, dar cuprinzător, îmi place să cred...
Au împodobit clasa subtil şi ,,la obiect'' aşa cum visam eu...Mi-au arătat că putem fi prieteni...Sper să fi fost certitudine...!
Îmi mai place să cred că nu ne-am văzut doar ,,de poză'', iar , în ceea ce mă priveşte, nu am avut nici pe departe gândul ăsta...
Vreau ,,să-i fac mari''şi , mai ales , să îmi arate EI , peste gloata timpului, că au devenit ..MARI!
Au început să capete formă ...de inimă ...deci, pot spera în desăvârşirea potirului de lut pentru care am alergat să găsesc ..huma cea mai bună.....

7 comentarii:

  1. Doamna diriginta, stiu ca e greu sa vorbesc in numele clasei a X-a SF, dar noi va iubim ,dar in acelasi timp ne este foarte greu sa o aratam , deoarece avem si noi aceasta perioada a adolescentei , si credem ca majoritatea oamenilor ne vor raul..Dar cu timpul o sa realizam mai bine ca ne sunteti ca a doua mama.Desi avem atatea conflicte in clasa si cu dumneavoastra, noi va respectam si cu timpul o sa fim o familie unita...Va multumim ca ne sunteti alaturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Precum colega mea,nu pot vorbi in numele a 29 de elevi.Dar va asigur ca fiecare dintre noi ne gandim la ceea ce ne este mai bine si de folos in viata.Ironiile la adresa "suntem o familie" nu vor mai exista cu ajutorul si sprijinul dv.!

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) Hohotesc, chicotesc, ranjesc imbecilo-sadist.... Ce vremuri..au fost! Ce vremuri au ajuns..!!
    Ironizez si invidiez totodata dascalii care parca se incapataneaza sa creada ca in fiecare muc de coca exista si putina drojdie... Stiu ca e vital pentru "menire", dar e fatal pentru suflet. Si de fapt, daca sed si cujet, se impun reciproc - Yin si Yang-ul societatii. Cetatii.

    Ce-i vital e si fatal, ce-i fatal e chiar vital!
    Jesus madre de Dios! :))))

    Lasati, Doamna Diriginta, nu va intristati, totii puii umbla-n haite si naparlesc in functie de specie. Noi sa fim sanatosi! Si oameni..care mai apuca ;-)

    RăspundețiȘtergere
  4. DIANA? Spre rusinea mea am pornit de la ...nick...dar intru spalarea pacatului am recunoscut...STILUL...ce vremi si ce oameni...

    RăspundețiȘtergere
  5. e posibil sa ma fi inselat asupra identitatii acestui comentariu, mai am ,, un fir'', dar parca nu cred
    oricum...m-a uns pe suflet....

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu tineam sa imi ascund identitatea, da' dac-asa-i trecut pe cont, ase scrie, ase ne semnam!
    Oh well, deci I still got the touch! ;)
    :)))
    Imbratisari!

    RăspundețiȘtergere